Το Σύνθημα της Ημέρας

CERNονται…

cancer-cells1-1

Αρνητική ήταν η στάση της Ελλάδας στην παραχώρηση τεχνογνωσίας και εγκατάστασης μονάδας ακτινοβολίας καρκινικών όγκων στη χώρα, από το κέντρο πυρηνικών ερευνών CERN. Η ανάληψη της επένδυσης της τάξεως των 100 εκατομμυρίων ευρώ – που θα αποσβεσθούν σε 5 χρόνια – θα βοηθούσε το σύνολο των κρατών της Βαλκανικής χερσονήσου, της Βόρειας Αφρικής και πιθανόν και της Τουρκίας.

ΑΜΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΓΚΟΥΣ
ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΑ;

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top