Το Σύνθημα της Ημέρας

Four more years!

barack-obama-tears

«Εδώ έμαθα πως η αλλαγή έρχεται μόνο όταν κανονικοί άνθρωποι εμπλέκονται, δεσμεύονται και ενώνουν τις δυνάμεις τους για να την απαιτήσουν.Ύστερα από οκτώ χρόνια στη θέση του προέδρου εξακολουθώ να το πιστεύω αυτό. Σας ζητώ να πιστεύετε. Όχι στη δική μου ικανότητα να φέρω την αλλαγή- αλλά στη δική σας».

ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΥΓΕ
ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ!

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top