ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ

Αγελαδινά

Ο υφυπουργός Γιακουμάτος κατηγόρησε, μεταξύ άλλων, και τις ελληνίδες αγελάδες για την υψηλή τιμή του γάλακτος στα σούπερ μάρκετ.

Ο υφυπουργός Γιακουμάτος κατηγόρησε, μεταξύ άλλων, και τις ελληνίδες αγελάδες για την υψηλή τιμή του γάλακτος στα σούπερ μάρκετ.

Είπε ότι δεν είναι πολύ παραγωγικές. Τις συνέκρινε μάλιστα με τις ισραηλινές συναδέλφους τους που παράγουν 11 τόνους γάλα το χρόνο η κάθε μία σε σχέση με τις ελληνίδες που παράγουν 6,5 τόνους.

Είναι κι αυτό ένα είδος πολιτικής επιχειρηματολογίας που…προσθέτει αξία σε αντίστοιχου επιπέδου επιχειρήματα για άλλους τομείς, ας πούμε τη δημόσια τηλεόραση ή τις μεταγραφές στα πανεπιστήμια.

Κατά τον κ.Γιακουμάτο η πολιτική θυμίζει το παλιό επιθεωρησιακό τραγουδάκι: χιλιάδες βουβάλια, στη μέση εσύ

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top