ΑΡΘΡΑ

Αισιοδοξία…

Καλά είμαστε γιατί υπάρχουν και χειρότερα:

1. Κυβέρνηση Σαμαρά με αντιπρόεδρο Βορίδη και υπουργό πολιτισμού τον Μπουμπούκο

2.Να νικησουν οι ρεπουμπλικάνοι στις ΗΠΑ

3.Να πάει ακόμα πιο δεξιά και από τη Λεπέν ο Σαρκοζί και να νικήσει

4.Ο έλεγχος της χώρας μας από την Τρόικα κλπ να γίνεται κάθε βράδυ με ανταπόδοση το βραδινό συσσίτιο

5. Να εκδηλωθεί κίνημα κουκουλοφόρων με αίτημα κυβέρνηση Τσίπρα-Παπαρήγα και υπόλοιπων δημοκρατικών δυναμεων με υπουργό εθνικής οικονομίας τον Βαρουφάκη.

6.Ανταγωνιζόμενος τις παραδοσιακά δημοκρατικές εφημερίδες, ο Ελεύθερος Τύπος να δηλώσει ότι στηρίζει την κεντροαριστερά γιατί έχασε, λόγω αυτών, τη νεοδημοκρατική πελατεία του.

7.Να απονείμει ο Παπούλιας στον Αλαφούζο τον τίτλο του Μαρκησίου της Σαντορίνης

Τα υπόλοιπα (υπάρχουν) άλλη μέρα.

Καλημέρα σας!

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top