ΣΧΟΛΙΑ - ΔΙΑΛΟΓΟΣ

Ανταλλαγή πυροβολισμών στη Μάνδρα Αττικής μεταξύ αστυνομικών και αγνώστων

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας Αττικής, μετά από περιστατικό με πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας Αττικής, μετά από περιστατικό με πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Οι άγνωστοι δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο με κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών περίπου στις 20:30 το βράδυ της Πέμπτης.

Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς και τους καταδίωξαν αλλά οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν. Από την ανταλλαγή πυροβολισμών δεν υπήρξε τραυματισμός αστυνομικού, ενώ κανείς δεν γνωρίζει αν τραυματίστηκε κάποιος από τους δράστες.

Υπενθυμίζεται ότι στην ίδια περιοχή της Μάνδρας είχε εντοπιστεί το λευκό βαν που είχαν χρησιμοποιήσει οι τέσσερις δραπέτες των φυλακών Τρικάλων. Στο όχημα που είχε εντοπιστεί από τις αρχές πριν από δύο εβδομάδες, οι αστυνομικοί είχαν βρει αποτυπώματα των τεσσάρων Αλβανών που είχαν αποδράσει και θεωρούνται εξαιρετικά επικίνδυνοι κακοποιο

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top