ΑΡΘΡΑ

Απάντηση στον άρθρο του Παναγιώτη Πιλάτου

Κύριε Πιλάτο μάλλον ζείτε σε άλλο πλανήτη!
Τους τρεις συγκεκριμένους πολιτικούς, το Ποτάμι ούτε απο κοινού, ούτε τον καθένα ξεχωριστα τους κάλεσε με σαφή και αδιαμφισβήτητο τρόπο για οποιαδήποτε πολιτική συνεργασία. Ούτε τώρα που πολιτικά έχει καταρρεύσει, ούτε βέβαια όταν εφερνε ποσοστα που άγγιζαν το 7% στις Ευρωεκλογές 2014 και στις εκλογές 1/2015. Πολλώ δε μάλλον δια στόματος του κου Θεοδωράκη διατυμπάνιζε τότε σε όλους τους τόνους και με όλους τους τρόπους ότι δεν θα δεχόταν να «μαγαρισθεί» φέρνοντας στους κόλπους του,οποιοδήποτε από τα πολιτικά πρόσωπα, συλλήβδην, που εξέθρεψε και εκφράσθηκε το Πολιτικό σύστημα που κυβέρνησε την Χώρα μέχρι τα τέλη του 2014. Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρίς, μετά το στραπάτσο του στις εκλογές του 9/2015 προσπάθησε επί ματαίω, τρώγοντας κατάμουτρα συνεχώς «πόρτα»,να συνεργασθεί με την κα Γεννηματά και το κόμμα της, η οποία όπως γνωρίζει όλο το Πανελλήνιο ΠΟΤΈ δεν κατείχε δημόσια θέση στο προγενέστερο πολιτικό σύστημα, σήμερα δε είναι πασίδηλο ότι αποτελεί την σημαιοφόρο και την πρωτεργάτη για την ανανέωση του Πολιτικού συστήματος της Χώρας!

Κύριε Πιλάτο ελάτε μαζί μας. Σε αντίθεση με την κα Γεννηματά εμείς δεν προκειται ούτε να βγούμε μπροστά σας, ούτε να σας υπερκεράσουμε, ούτε να σας καπελώσουμε, ούτε να σας κόψουμε υον αέρα. Βγείτε λοιπόν έξω από το καβούκι σας και συναντηθείτε με ανθρώπους που έχουν κοινές θέσεις και απόψεις με σας, ώστε να διαμορφώσουμε όλοι μαζί ένα κοινό πλαίσιο Πολιτικών Αρχών μπας και πάμε ένα βήμα παρακάτω, από το χάλι που βρισκομαστε.

Σας περιμένουμε, σας καλούμε να έλθετε.
Αλλά αυτό πλέον εξαρτάται αποκλειστικά από σας!

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top