ΑΡΘΡΑ

Αυτογελοιοποίηση

Ο ΣΥΡΙΖΑ με τη βοήθεια των ακροδεξιών ΑΝΕΛ «τίμησαν» επί τέσσερα χρόνια το σύνθημα των ημερών του Πολυτεχνείου ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ελαττώνοντας το ΨΩΜΙ, ναρκοθετώντας την ΠΑΙΔΕΙΑ και βαφτίζοντας το μπάχαλο και τις βόλτες του Κουφοντίνα εκεί που δολοφόνησε αθώους ανθρώπους ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Τον πέμπτο χρόνο πήγαν όλοι μαζί στην πορεία διαδηλώνοντας με ατσάλινη αποφασιστικότητα «ενάντια στο αστυνομικό κράτος της δεξιάς»

One joy (μια χαρά) όπως θα ‘λεγε και ο Αλέξης της καρδιάς τους.

ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top