ΑΡΘΡΑ

Ποτάμι και εκλογές

Θα είναι παρόν στις εκλογες. Αξιόλογα πρώην στελέχη του Ποταμιού, δίνουν ήδη προστιθέμενη αξία στα ψηφοδέλτια της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ. Οι περισσότεροι εξ αυτών ήρθαν στην πολιτικη στην εποχή της ‘’απομάγευσης’’ των συλλογικοτήτων, εξαιτίας του Ποταμιού. Μπορεί το Ποτάμι να ήταν άλλο ένα flash party, όμως σε αντίθεση με τα αλλά αφήνει τις ιδέες του και αρκετα από τα πρόσωπα που έφερε στην πολιτική.

Ευχής έργο είναι τα αξιόλογα άτομα που παρέμειναν να ενσωματωθουν ενεργά στα δυο κόμματα που θα κληθούν να αναλάβουν τις τύχες τις χώρας από το φθινόπωρο.

Το Ποτάμι απελευθερώνει αξιόλογες δυνάμεις οι οποιες δεν πρεπει να χαθούν. Δεν περισσεύει κανεις άξιος. 

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top