ΑΡΘΡΑ

Βαρέθηκα να σας κουβαλάω.. Ανανέωση τώρα!!

Σε κάθε συζήτηση με επιχειρηματολογία, το αδιέξοδο των αντιευρωπαϊστών συνομιλητών κατέληγε σε καταγγελία του «Σαμαροβενιζελισμού» και την υποκρυπτόμενη σχέση με το παλιό πολιτικό προσωπικό…

Ε λοιπόν, παλιό πολιτικό προσωπικό… βαρέθηκα να σας κουβαλάω…

Φύγετε και απελευθερώστε τις ιδέες που σήμερα εμπορεύεσθε ρητορεύοντας, αλλά που ουδέποτε υπηρετήσατε με ειλικρίνεια . Δεν σας χωράει ο πολιτικός λόγος της ανανέωσης και του ευρωπαϊσμού που διεκδικεί την απελευθέρωση της κοινωνίας των πολιτών από τον κομματισμό του πελατειακού πολιτικού συστήματος που τόσα χρόνια στηρίξατε. Δεν σας αντέχει η προσπάθεια για την ελεύθερη δράση των πολιτών, την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, γιατί επί δεκαετίες σεις πρώτοι την τορπιλίζατε.

Δεν σας πρέπει η τιμή της συμμετοχής σε ένα γνήσιο και ειλικρινές κίνημα για την ανάταξη της οικονομίας, την αποκατάσταση της κοινωνικής συνοχής και του θεσμικού εκδημοκρατισμού του πολιτικού συστήματος.

Οι ευθύνες σας για την επικράτηση του εθνολαϊκισμού ανήκουν πρωτίστως σε εσάς, που τόσα χρόνια λιτότητας και ύφεσης σταθήκατε ανίκανοι να  οδηγήσετε τη χώρα στην υπέρβαση της κρίσης, καθώς εξαντλούσατε τη δυναμική σας στην εξυπηρέτηση συμφερόντων.

Η ώρα της ανανέωσης έχει έρθει από καιρό. Η ώρα της αποχώρησης σας έχει περάσει.. Ακόμα και οι σκιές από την παρουσία σας ενοχλούν…. τους πολίτες, το κίνημα του ευρωπαϊσμού την ειλικρίνεια της προσπάθεια μας…

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top