ΑΡΘΡΑ

Γιατί Ναι

1.Γιατι η Ελλάδα είναι μέρος της Ευρώπης

2.Γιατι το μέλλον της νέας γενιάς είναι συνδεδεμένο με τις ευρωπαϊκές εξελίξεις

3.Γιατι η γεωγραφική θέση της χώρας συνορεύει με όλες σχεδόν τις εστίες παγκόσμιας αναταραχής

4.Γιατι η Ευρώπη διαχρονικά είναι η πηγή του διαφωτισμού του ορθού λόγου και των ανθρώπινων δικαιωμάτων.

5.Γιατι παρα την τρέχουσα αρνητική συγκυρία είναι από τις  λίγες περιοχές του πλανήτη όπου επικρατεί η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία και η ελευθερία τη γνώμης, η κατοχύρωση  των οποίων έγινε μετα από εξεγέρσεις, επαναστάσεις και δυο παγκόσμιους πολέμους.

6.Γιατι δεν μπορεί η ιδεοληψία και ο τυχοδιωκτισμός εγχώριων πολιτικών φορέων να αποτελούν την βάση διαπραγμάτευσης με τους ευρωπαϊκούς παράγοντες και να θέτουν  την χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λίγο πριν τον γκρεμό.

7.Γιατι θέλουμε βοήθεια στην αναμόρφωση της τριτοκοσμικής σε δομές και αντιλήψεις χώρας μας.

8.Γιατι δεν βλέπουμε την Ευρώπη μόνο σαν πηγή χρηματοδότησης

  1. Γιατί θέλουμε ένα σταθερό μέλλον για τα παιδιά μας

10. Γιατι πρέπει επιτέλους να εγκαταλείψουμε τον αυτισμό μας και να αισθανθούμε σε ισότιμη βάση και Ευρωπαίοι και Έλληνες.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top