ΑΡΘΡΑ

Δημοσιοτραμπούκοι;

Τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ βρίσκονται στον οδό Ακαδημίας. Πρέπει να έχουν εφοδιαστεί με ωτοασπίδες : δεν άκουσαν, δεν έμαθαν το κατόρθωμα διαφόρων δημοσιοτραμπούκων που κακοποίησαν χθες τον Ηλία Κανέλλη στην είσοδο των «Νέων»;

Τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ βρίσκονται στον οδό Ακαδημίας. Πρέπει να έχουν εφοδιαστεί με ωτοασπίδες: δεν άκουσαν, δεν έμαθαν το κατόρθωμα διαφόρων δημοσιοτραμπούκων που κακοποίησαν χθες τον Ηλία Κανέλλη στην είσοδο των «Νέων»; Και οι εφημερίδες γιατί σιωπούν; Και γιατί τόσες ιστοσελίδες, τόσα ραδιόφωνα κοιτάζουν αλλού;

.

Κάποτε, σχολιάζοντας τα εξωφρενικά δημοσιεύματα για το τρομοκρατικό χτύπημα στη Νέα Υόρκη, ο Κανέλλης είχε γράψει (στο Βήμα) «Η Ελλάδα με φοβίζει». Πόσο δίκιο είχε. Τόσο δίκιο που οι τραμπούκοι δεν του συγχώρησαν ποτέ!

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top