ΑΡΘΡΑ

Τελευταία παράσταση του θιάσου ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το​ ​«Διαφωνούμε Αλλά»​

Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.   Το φάντασμα της «διαφωνίας» των ανυπόληπτων, αριστερών τενεκέδων του ΣΥΡΙΖΑ με τους ακροδεξιούς, επαγγελματίες, εθνοκάπηλους των ΑΝΕΛ.

Απατεώνες!

Την ίδια στιγμή που ο θίασος Τσίπρα-Καμένου παίζει το έργο «Διαφωνούμε Αλλά»  προσβάλλοντας τη λογική μας, πρόθυμοι δεξιοί Αντώναροι και σοσιαλδημοκράτες Ραγκούσηδες ράβουν κοστουμάκια συριζοποίησης.

Απατεώνες!

Χυδαίοι πολιτικοί γυρολόγοι δηλώνουν ανερυθρίαστα ενώπιον χιλιάδων τηλεθεατών ότι θα παραδώσουν αλλά δεν θα παραδώσουν την βουλευτική έδρα τους.

Απατεώνες!

Από τον Κουβέλη ως τον Μαλέλη ένα σμάρι αριστερόστροφων Μακρυκωσταίων και Κοντογιώργηδων διαγκωνίζεται για μια θεσούλα στα ψηφοδέλτια του εθνολαϊκισμού με αντάλλαγμα την ψήφο εμπιστοσύνης (κατά το άρθρο 84 του Συντάγματος) αν το σενάριο «Διαφωνούμε Αλλά» περιλαμβάνει την απόσυρση εμπιστοσύνης των ΑΝΕΛ στην…. επί τετραετία συγκυβέρνηση μεθοδευμένης καταστροφής.

Απατεώνες!

Δανέλληδες σέρνουν ένα μικρούλικο μεταρρυθμιστικό παραΠΟΤΑΜΙ στην νεοσυντηρητική μισγάγκεια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αναζητώντας πολιτικό μέλλον με αντάλλαγμα την αναγνώριση των διαβατηρίων της….Μακεδονίας των Πρεσπών.

Απατεώνες!

Λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο:

*Τo ντού που είχε προετοιμάσει πριν τις εκλογές του Γενάρη του ’15 η «χούντα της Αίγινας» στην καθ’ ημάς Casa De Papel για να κλέψουν τα λεφτά της ΕΕ, με ταυτόχρονη αίτηση συνδρομής για τύπωμα εθνικού χαρτονομίσματος από τον Πούτιν, δημιουργώντας συνθήκες ντε φάκτο έξωσης της χώρας από την ΕΕ και το Ευρώ, έχει ανασύρει μνήμες εμφυλιοπολεμικής Αριστεράς.

*H απόπειρα πλήρους ελέγχου του τοπίου της μαζικής ενημέρωσης με τη συνδρομή κουμπουροφόρων Πουτινικών λαγών, έχει ανακαλέσει μνήμες Κοσκωταδικού παρακράτους.

Η φασιστικής έμπνευσης Ρασπουτινική επιδίωξη κατατρομοκράτησης της Δικαιοσύνης και ηθικής συντριβής πολιτικών αντιπάλων τους, με την εργαλειοποίηση της υπόθεσης NOVARTIS, έχει δημιουργήσει συνειδητοποίηση άμεσης ανάγκης προστασίας της Δημοκρατίας μας.

Πριν ακόμα ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές, βλέποντας τον αδίστακτο τρόπο με τον οποίο νεοκομμουνιστές, παλαιοσταλινικοί, νεοναζί και κάθε είδους διάττοντες πολιτικομιντιακοί αλήτες, ιδεολογικοποιούσαν τις επιπτώσεις της 7ης στην Ιστορία του Νεοελληνικού Κράτους χρεοκοπίας, είχαμε προειδοποιήσει ότι ένα ΝεοΠερονικό πείραμα ετοιμάζεται στη χώρα μας, εισηγμένο από ντόπιους αριστερούς θαυμαστές του Μαδούρο και του Κάστρο, γελοιωδώς γονυκλινόμενους Πουτινιστές και «συνιστώσες» του κοινού τόπου των σημείων ιδεοληψίας και ψυχικής διαταραχής.

Είχαμε προειδοποιήσει ότι ο χοντροκομμένος νεοσταλινισμός πλάι στην αδίστακτη εθνοκαπηλία θα οδηγήσουν σύντομα τη χώρα μας μέσω του θεσμικά αλλοιωμένου στο καθεστωτικά τερατώδες.

Δικαιωθήκαμε (πάλι) προχθές, όταν μετά την κοινή βόλτα Κουφοντίνα-Ρουβίκωνα στους τόπους εκτέλεσης, μας προέκυψε η εκτέλεση της διαταγής για επίθεση στην Αμερικανική Πρεσβεία.

Είναι καιρός η Δημοκρατία να περάσει στην επίθεση.

Δεν κινδυνεύει ούτε από τον Πετσίτη ούτε από τον Καρανίκα, ούτε από την Νοτοπούλου, ούτε από τον Ηλιόπουλο.

Αυτοί δεν είναι παρά εργαλειοποιημένοι φτωχοδιάβολοι στα χέρια μεγαλοαπατεώνων που ανεβάζουν την τελευταία τους παράσταση με τίτλο «Διαφωνούμε Αλλά».

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top