ΑΡΘΡΑ

Σαν να μην πέρασε μια μέρα από τον Γενάρη του 2015 

Ένας ανεπάγγελτος αριβίστας που κυκλοφορούσε με πούρο-τράκα στο κότερο ενός από τους χορηγούς του, λίγες μέρες μετά από την εκατόμβη νεκρών που «έτυχε στη βάρδια του», σας αποκαλύπτει τους χορηγούς του Κυριάκου Μητσοτάκη»!

Ένας αμοραλιστής που συνειδητά επέλεξε να συγκυβερνήσει επί τέσσερα χρόνια με την πατριδοκάπηλη, ρατσιστική, αντιευρωπαϊκή ακροδεξιά, σας καλεί σε αγώνα κατά των «νεοφιλελεύθερων Μητσοτακικών ορδών», σας καλεί να στοιχηθείτε πίσω από τα καταγέλαστα Αυριανοφασίζοντα φλάμπουρα του αντιδεξιού αγώνα!

Ένας τέως πρωθυπουργός, τέως τεμπελάκος-καταληψίας Λυκείων, παιδί του κουκουέδικου κομματικού σωλήνα, που σε όλη την ενήλικη ζωή του τρώει από τα έτοιμα του μπαμπά-εργολάβου δημοσίων έργων, έχοντας για συμβούλους του έναν επαγγελματία κουκουέ που ήθελε «να μας γα@@σει τα Χάρβαρντ και έναν σαλεμένο κουκουέ που ήθελε «να τα πάρει από τους μενουμευρώπηδες για να τα δώσει στους εξωευρώπηδες» παρουσιάζεται ως αφεντικό κάποιου αντιΜητσοτακικού αγώνα, προφανώς επειδή δεν αντέχει τη σύγκριση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που κοπίασε, μορφώθηκε, δούλεψε και δημιούργησε το δικό του μέλλον.

Ένας πολυπρόσωπος κομμουνιστοθρεμένος Ιανός που αλλάζει με πρωτοφανή κυνισμό από ασυμβίβαστος αντικαπιταλιστής σε συναινετικό δημοκράτη, από εχθρός του κεφαλαίου(!) σε πρωταθλητή των ιδιωτικών επενδύσεων κι από επαγγελματίας της ελεγχόμενης ενημέρωσης σε προστάτη του πλουραλισμού της πληροφόρησης, ξεκίνησε σταυροφορία διάσωσης της χώρας από τον «δεξιό όλεθρο που ζούμε όλοι μας», από την πρώτη μέρα διακυβέρνησης της ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Το εκτσογλανισμένο διαρκές ψέμα του Τσίπρα εναντίον της συμφωνίας αλήθειας του Μητσοτάκη.

‘Ε όχι!

Εδώ η πολιτική κριτική σηκώνει τα χέρια.

Τον Τσίπρα τον αντιμετωπίζεις με πολιτικά επιχειρήματα, αλλά δεν μπορείς να τον κατανοήσεις με πολιτικούς όρους.

Ο Τσίπρας κατανοείται μόνο ως ένα υβρίδιο ψυχοπαθολογικής συμπεριφοράς.

Ακούς τις δηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ για την σκευωρία NOVARTIS και το δικαστικό παρακράτος και καταλαβαίνεις ότι μόνο γύρω από μία νεοσταλινική συμμορία μπορούσαν να μαζευτούν τόσοι διεφθαρμένοι, ανήθικοι, αδίστακτοι απατεώνες.

Και μετά ακούς τις αντίστοιχες δηλώσεις Τσίπρα και καταλαβαίνεις ότι είναι στ’ αλήθεια ο καταλληλότερος αρχηγός αυτής της συμμορίας.

Ο Τσίπρας είναι ένας άνθρωπος γεμάτος μίσος και θράσος.

Είναι ένας μοχθηρός άνθρωπος.

Ένας άνθρωπος βαθιά χαλασμένος, ένας άνθρωπος πολλαπλά επικίνδυνος για όλους όσους βρίσκονται στο βεληνεκές της δηλητηριώδους προσωπικότητάς του.

Ο πιο επικίνδυνος πολιτικός της νεότερης Ελλάδας.

Αν εξαιρέσουμε την αγέλη αναλφάβητων, φανατισμένων και απολίτικων ανθρωποθυμάτων της προπαγάνδας περί αλλαγής του Τσίπρα, τα δημόσια πρόσωπα που συντάσσονται μαζί του σήμερα (σαν να μην πέρασε μια μέρα από τον Γενάρη του ’15) έχουμε βάσιμους λόγους να τους θεωρούμε είτε εξουσιολάγνους, είτε τρωκτικά των κόπων όσων Ελλήνων και Ευρωπαίων πολιτών εργάζονται, δημιουργούν, ανταμείβονται και πληρώνουν φόρους και ασφαλιστικές εισφορές.

Η Νέα Δημοκρατία άλλαξε.

Το ΠΑΣΟΚ άλλαξε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς το νταβατζηλίκι του Τσίπρα μπορεί να αλλάξει.

Ο ίδιος ο Τσίπρας ποτέ.

Το ΚΚΕ και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ποτέ.

Πρόκειται για καρκινώματα στο σώμα της Δημοκρατίας μας που για να τα αποβάλλουμε δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιήσουμε τα ίδια μέσα και τις ίδιες μεθόδους με αυτούς.

Γιατί θα γίνουμε κι εμείς τσίπρες.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top