ΑΡΘΡΑ

ΚΑΙ νεοσταλινικοί ΚΑΙ χρυσαυγίτες

Το σήριαλ Πολάκη-Τζανακόπουλου με σκηνοθέτη τον Τσίπρα συνεχίζεται.

Με εντολή Τσίπρα οι δύο παλαιοσταλινικοί τσαμπουκαλήδες στέλνουν δύο μηνύματα σε δύο διαφορετικούς αποδέκτες.

Το πρώτο μήνυμα έχει αποδέκτη τον Παπαγγελόπουλο, την Τουλουπάκη και όσα μέλη του δικαστικού παρακράτους επιχείρησαν με την σκευωρία NOVARTIS α) να εξαφανίσουν εμβληματικούς πολιτικούς αντιπάλους τους προσβάλλοντας ταυτόχρονα το σύνολο του πολιτικού συστήματος και β) να συγκαλύψουν το πραγματικό σκάνδαλο που (όπως σε όλες τις άλλες χώρες) αφορά σε ιατρικούς και κρατικούς λειτουργούς.

«Μαζί ξεκινήσαμε τη σκευωρία μαζί συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε το παρακράτος μας» λέει το μήνυμα.

Το δεύτερο μήνυμα έχει αποδέκτη την άλλη όχθη του Ολοκληρωτισμού και είναι απλό και εύληπτο:

«Φίλοι χρυσαυγίτες και ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, μαζί δώσαμε στην πλατεία την αντιμνημονιακή μάχη κατά των ευρωπαίων τοκογλύφων, κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να ρίξουμε πίσω τη δίκη σας για τη δολοφονία Φύσσα, καταγγείλαμε ως αντισυνταγματικές τις συλλήψεις βουλευτών σας, αλλάξαμε όσο μπορούσαμε τον ποινικό κώδικα για να πέσετε στα μαλακά και σήμερα με τους συντρόφους Πολάκη και Τζανακόπουλο σας στέλνουμε το μήνυμα ότι μπορεί το κόμμα σας να μην τα κατάφερε στις εκλογές, αλλά να είσατε σίγουροι ότι στη Βουλή έχετε και πάλι τους δικούς σας ανθρώπους, τον δικό σας Μιχαλολιάκο».

Και τα δύο μηνύματα έχουν κοινή ταυτότητα.

Είναι η ταυτότητα των εχθρών της Δημοκρατίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με εντολή Τσίπρα και εκτελεστικά όργανα τους Πολάκη-Τζανακόπουλο ενεργούν για να μετατρέψουν το κοινοβούλιο σε αρένα χουλιγκάνικης αντιπαράθεσης, συνεχίζουν την επίθεση που έχουν εξαπολύσει από το 2010 στους θεσμούς της Δημοκρατίας μας, στον πυρήνα του κοινωνικού συμβολαίου μας.

Όσο είναι βέβαιο ότι μεταξύ των δολοφονικών νεοναζί θυτών της Χρυσής Αυγής υπάρχουν κάποιοι που είναι ταυτόχρονα και θύματα μιας πρωτόγονης, μιας ζωώδους συναισθηματικής αγριότητας, είναι άλλο τόσο βέβαιο ότι το σκληρό νεοσταλινικό επιτελείο Τσίπρα ενεργεί απολύτως ψύχραιμα, απολύτως σχεδιασμένα, απολύτως κυνικά, ως μαυραγορίτες έμποροι του μίσους.

Αυτή είναι η διαφορά τους ενώ η ταύτισή τους είναι η απόλυτη εχθρότητά τους στην Δημοκρατία.

Και ενώ οι χρυσαυγίτες ούτε ξέρουν, ούτε μπορούν να γίνουν νεοσταλινικοί, το επιτελείο Τσίπρα ξέρει να είναι ταυτόχρονα και νεοσταλινικοί και χρυσαυγίτες.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top