ΑΡΘΡΑ

Η αποχαύνωση δεν προέρχεται μόνον από τον καύσωνα Και ο νοών νοείτω.

Ο Πρωθυπουργός,  σε μια από τις πρωινές περιπολίες του,  πήγε στο Υπουργείο του Σπίρτζη,. όπου,  ο κύριος,  κράτος κραταιόν, με ακράτεια γελοιότητας,  έκανε ότι ήθελε ανεξέλεγκτος,  νομίζοντας  ότι θα μπορεί να έχει και το ακαταδίωκτο, εις το διηνεκές.
Στην ανακοίνωση που βγήκε, μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού, η Θεσσαλονίκη και το πελώριο  πρόβλημα  της, δεν εμφανίζονται ούτε  ως ευκόλως εννοούμενο,  που συνήθως παραλείπεται , ούτε στα συμφραζόμενα, γιατί γνωρίζουν πολύ καλά, πάντως όχι ο Υπουργός,  ότι εδώ συνέβη έγκλημα σε βάρος των πολιτών. Και δεν με νοιάζουν ούτε οι μέτοχοι, ούτε οι αμέτοχοι.
Ο Σπίρτζης  με τον Παππά και τη συμμορία τους, ασέλγησαν επί της πόλεως  μας και ουδείς φαίνεται να αντιλαμβάνεται, ακόμη,  το τι έχει συμβεί. Παρά μόνον  ανακοινώνονται οι συρμοί που έρχονται,  που Θεός οίδε, πότε θα πάνε  στα έγκατα της γης,  για να κινηθούνε και εξυπηρετήσουν τους πολίτες…
Έχουμε τονίσει επανειλημμένως και θα συνεχίσω να το λέω, μέχρι να μαλλιάσει η γλώσσα μου, πως  η κυβέρνηση,  σε ετούτη εδώ την πόλη, έχει πρόβλημα τεράστιο.
Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Και οι μύθοι, ότι δήθεν ο καινούριος Δήμαρχος, θα αποτελέσει γέφυρα, μεταξύ του μεγιστάνα και του Πρωθυπουργού, καλό είναι  να πάψουν να καλλιεργούνται.
Ας έρθει η ώρα να κυβερνήσει, ο καινούριος Δήμαρχος, με το καλό,  και μετά συζητάμε.
Παρεμπιπτόντως  και εντός μεγάλης παρενθέσεως,  δημιούργησε αλγεινή εντύπωση, η άνευ λόγου και αιτίας  επίθεση στον Μπουτάρη, στην επί της ουσίας  τελευταία συνεδρίαση της θητείας του….
Ειλικρινά πιστέψτε με, δείκτης κακής γραφής,  απέναντι στον αποχωρούντα
Και για να ξανάρθουμε  εκεί που πρέπει,  το πρόβλημα των συγκοινωνιών της πόλης, επιτείνεται , εντείνεται , καθίσταται αφόρητο βάσανο τελικά…
Ο Παππάς μπανιάρεται, δεν ξέρω τι είδους κομπρεμί έχουν γίνει και έχουν συνομολογηθεί , κανένας δεν τον αγγίζει και περιμένουμε να ξημερώσει ο Θεός, για να δούμε τι μας περιμένει την επιούσα.
Και περίμενε εσύ το 3Κ  να περάσει μες στο λιοπύρι.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top