ΑΡΘΡΑ

Ο κυρ-Στέλιος που ήταν ψευτοθόδωρος …​

Ωραία τα χιόνια, ωραίοι οι πάγοι, ωραία η δήθεν ρομαντίκλα. Είμαι σίγουρος όμως,  ότι δεν έχετε φάει το τσιβί, να περιμένετε στο κρύο και την παγωνιά,  το λεωφορείο και αυτό να μην φαίνεται.
Δεν υπάρχει χειρότερη καταδίκη.
Εχθές το πρωί, στην Αμπελοκήπων, περιμέναμε το λεωφορείο, από το ΙΚΕΑ,  32 λεπτά. 27 έγραφε το μάτριξ. Τα 5 ήταν καβάντζα  και ο εν λόγω αναιδής , δυσσεβής και απολύτως παράνομος,  έλεγε στη δημοσιογράφο, που όμως το βούλωνε και δεν έλεγε κουβέντα, γιατί πώς να φέρει αντίρρηση στην εξουσία, ότι οι καθυστερήσεις είναι στα μυαλά σας.
Δεν βγήκε ένας εισαγγελέας, όμως,  αυτεπαγγέλτως,  να απαιτήσει  τη στοιχειώδη αιδώ. Το να νιώθεις και  κερατάς και δαρμένος,  είναι από τους  χειρότερους  συνδυασμούς, που θα μπορούσαν να σου συμβούν.
Δεν είπαμε να ξεκουνήσουμε  από τη νιρβάνα της, την κυρία τουλπάνι. Αυτή εξάλλου, είναι δυσκίνητη, γιατί χρειάζεται εκτός όλων των άλλων,  εντολή κουασιμόδου .
Μετά δυο μέρες, ο ίδιος ανεκδιήγητος ψεύτης και επηρμένος εξουσιολάγνος,  βγήκε και κορόιδεψε μια πόλη ολόκληρη, λέγοντας ψέματα, ότι η πολιτική προστασία, άκουσον- άκουσον, του έδωσε εντολή να μην κινηθούν τα λεωφορεία.  Η οποία όμως, διέψευσε ότι συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο.  Κι όμως, οι άλλοτε ευαίσθητοι εισαγγελείς, της πόλεως μας, που καλούσαν αυτεπαγγέλτως για ψήλου πήδημα και τη διοίκηση του ΟΑΣΘ, αλλά και τη διοίκηση του σωματείου, για το κοροϊδιλίκι  που υφίσταται η πόλη, έκαναν σαν να μην συνέβη τίποτε.
Και δεν αντιδρά κανείς σε αυτήν την πόλη, κυρίως δε οι βουλευτές, που ευελπιστούν  σε ψήφο επανεκλογής, κωφεύουν  με τρόπο εκκωφαντικό.
Αυτοί βέβαια όλοι, μία γλώσσα μόνο καταλαβαίνουν. Μαύρο σε όποιον  δεν διαμαρτυρήθηκε, για την κοροϊδία των κατοίκων της πόλης και του πολεοδομικού συγκροτήματος…  Για την  αθλιότητα των συγκοινωνιών. Μαύρο!!! Δεν έχουν τα προσόντα και ταφόντα να εκπροσωπούν την πόλη. Δεν έχουν τα κότσια να την υπερασπιστούν…Να μην εκλεγεί κανένας τους.
Ψηφίστε, όποιον άλλον Συριζαιο θέλετε, εάν ψηφίζετε ΣΥΡΙΖΑ, κακώς πολύ κακώς, αλλά σε κάθε περίπτωση, κανέναν από αυτούς.
Επιτέλους μία φορά,  αποδείξτε  πως ασκείτε τα δικαιώματα σας,  χωρίς  φόβο και χειραγώγηση.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top