ΑΡΘΡΑ

Τα τρένα που φύγανε αγάπες με πήρανε

Ο Κοτζιάς έφυγε άναυλος.

Ζήτημα πρώτον και αδιευκρίνιστο.

Τι ρόλο έπαιξε η Σοβιετική ίντριγκα, επί του θέματος, λόγω του ότι, τα γκεσέμια  τα σοβιετικά, αυτός τα απέπεμψε.

Δεν με αφορά η αθλιότητα,  της πολιτείας  του, μέσα στο Υπουργείο, εξάλλου κυκλοφορούν τόσα μορμολύκεια στο ΥΠΕΞ, διυλιστήρια  κωνώπων  και χατζηδιαβάτηδες  περιωπής, που δεν ξέρω, εάν θα χρειαζόντανε, να υπερασπιστείς προς ώρας, τον οποιοδήποτε.

Εκείνο όμως, που μένει κηλίδα, για τις μέρες μας, είναι  τα μυστικά κονδύλια και οι αλληλοκατηγορίες τους, με το χοντρό ρεζίλι.  για το ποιος τα έφαγε πιο αριστοτεχνικά.

Καταρχάς μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, πως εκείνος ο λαλίστατος παρακοιμώμενος,  επί χρόνια, του Καμένου και αναπληρωτής του, δεν έβγαλε άχνα…

Ούτε καν, για να μας εξηγήσει, τι γένικε με τα δικά τους μυστικά  κονδύλια…

Τι γένικε με τις δικές τους τις μπίζνες και τις περίφημες  εκμισθώσεις ακινήτων, του στρατού,  τη δημιουργία του δικού τους μαύρου ταμείου, για τα δικά τους, λες και είναι του μπαμπά τους, ακίνητα.

Ποτέ κανείς  δεν έβγαλε άχνα γι  αυτά και συνεχίζει να εισπράττει και θα εισπράττει, μέχρι αυτό το πράγμα να σκοντάψει και να φάει τα μούτρα του, που θα έπρεπε  να το έχει πάθει, από καιρό  τώρα.

Και αυτή η μουχρίτσα,  με τα μακριά μουστάκια  δεν βγάζει άχνα. Και φυσικά αν ανακατευτεί λιγάκι η τράπουλα «ωχ!  ωχ!  στρατηγάκο μου» θα φωνάζει ο Τσίπρας, γιατί δεν θα του έχει μείνει τίποτε άλλο.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top