ΑΡΘΡΑ

Βρε συ Στελάκη γίγαντα, τι ειν’ αυτά που κάνεις;;;

Σήμερα, ο Πρωθυπουργός σας, επισκέπτεται την πόλη μας.
Οποία τιμή, δι ημάς τους δυσσεβείς και παρανόμους!
Εμπρός να τον  προϋπαντήσουμε…  Οι αυλητρίδες  μπροστά,  να παιανίσουν  ύμνους,  όπως του πρέπουν.

Εάν δε, ο Πρωθυπουργός σας, θέλει να κάνει μια καλή πράξη,  για το καλό της πόλης μας και να τον ευλογούμε, φεύγοντας το βράδυ,  να πάρει μαζί του, τον μπάρμπα Στέλιο και να στείλει στα σπίτια τους,  τον εσμό που μας φορτώσανε, σαν διοίκηση στον ΟΑΣΘ και τους άθλιους πειραματισμούς του Σπυρτζη.
Κύριε επίσκεψον και ίασε τα πληγας ημών, ας εποίησεν ο υιός του  μπάρμπα…

Τα λεωφορεία όσο και να το προσπάθησε, ο μπάρμπα Στέλιος,  με αλχημείες και κόλπα περίεργα και μαγικά, δεν αυγαταίνουν.   350 κατ’  ανώτατο όριο, βγάζει στην πόλη, που χρειάζεται 450-500 καθημερινά και τα έχει κάνει όλα ρόιδο.

Γιατί εκτός από όλα τα άλλα, ο τύπος αυτός, ήταν στούρνος από τότες που τον γνωρίσαμε και είχε πάντα την εμμονή και επιμονή, να θέλει να γίνεται το δικό του και μόνον. Όσο μαλακία και να εμπεριείχε, πάντοτε αυτός πρέπει να έχει δίκιο. Τώρα δε, που μεγάλωσε   και έγινε και εραστής, φαίνεται τα πράγματα χειροτέρεψαν.

Ας του εξηγήσει κάποιος, πως με καμποϊλίκια και εμμονές, είναι αδύνατον να διοικήσει τον ΟΑΣΘ και τις συγκοινωνίες της πόλης. Και τώρα ένα-ένα βγαίνουν, μετά το Μανώλο, και τα μασκαραλίκια του γιού του. Ο οποίος, προσπαθώντας  να παίξει ρόλο κεντρικό, στα συριζαϊκά,  έχει σπείρει παντού,  μύκητες  μολυσματικούς, που νομίζουν οτι ασκούν διοίκηση, μασώντας τις παράδες, που δεν τους ανήκουν. Δηλαδή, μασώντας  και πλουτίζοντας,  χωρίς   να κάνουν τίποτε. Απλά συμπεριφέρονται ως δούλοι της οικογενείας Παππά και αυτό είναι τελικά το αίσχος.

Δεν έχω δει κανέναν  να αντιδράει, ακόμη και άνθρωποι αξιοπρεπείς, βόσο μπορεί να κρατάς αξιοπρέπεια, ως υποτακτικός του Παππά… Δεν λεν κουβέντα. Και να πεις ότι κρατούσαν μυστικά και ντοκουμέντα… τρίχες κατσαρές.

Μια  ζωή χαμανδράκια.
Όπως  λοιπόν  φωνάζαμε  και τότε « δε σε θέλει ο λαός πάρ τη Δέσποινα και μπρος»  έτσι και τώρα, καιρός να ανακράξουμε  « ένας  χρόνος βαρετός, πάρ’ τον μπάρμπα Στέλιο σου και μπρος».

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top