ΑΡΘΡΑ

Ο γύρος του θανάτου σε 60 ημέρες

Όπως και νάχει δημοσκοπικώς και άπαξ για την ώρα οι οξυδερκείς ερωτηθέντες την χάρισαν στον ΠΘ για το ΜΑΤΙ , παρότι του καταλογίζουν τεράστια ευθύνη…Αν αυτό συνεχιστεί και τις προσεχείς μέρες , τότε ο ΠΘ μπορεί να επανέλθει στα προ της τραγωδίας σχέδιά του….

Οι εξαγγελίες στην ΔΕΘ ήδη απαντήθηκαν από όσους είχαν λόγο να το κάνουν , οπότε και με βάση πως είναι » έπεα πτερόεντα » πάμε παρακάτω..

Το παρακάτω λέει πρώτον πως δεν πρέπει να τύχουν περσινά φαινόμενα Μάνδρας γιατί μια του κλέφτη , δυό του κλέφτη , τρείς κλπ…..Με δεδομένο πως κανείς Καμμένος δεν πρόκειται να φύγει για κανένα Μακεδονικό , με δεδομένο ακόμη πως το – υποτίθεται κάποτε από κάποιους – αναγκαίο συνοικέσιο γίνεται κανονικό σύμφωνο συμβίωσης και διεύρυνσης είναι προφανές πως τουλάχιστον για να μην πληγεί η εθνικιστική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ δηλ.ο Καμμένος καμμία συμφωνία δεν θα έλθει στην παρούσα Βουλή…η ομάδα δεν μπορεί να διχαστεί με τις εκλογές μπροστά…

Τι μένει; Εκλογές με τους όρους του ΣΥΡΙΖΑ ένας από τους οποίους είναι αυτός που με επίταση ανέφερε ο συριζαίος των συριζαίων εκ ΠΑΡΟΝΑΞΙΑΣ ( » Περιμένετε να δούμε την Νovartis σε λίγες μέρες και τα λέμε» )….Η Νovartis επικαιροποιημένη κατά το δοκούν και χωρίς κραυγαλέες απερισκεψίες όπως ήταν η υποψία για τον Ευ.Βενιζέλο για λόγους πολιτικής αντιλήψεως και μόνον , όπως είχε πεί απροκάλυπτα ο Κ. Δουζίνας….

Κι ο, τι βγεί σ΄ένα σκηνικό διχασμού όπου ο ΠΘ θα μιλά για τα μεγάλα σκάνδαλα του παρελθόντος την ώρα που η Αντιπολίτευση θα μιλάει για το αύριο…..

Είναι η τελευταία ζαριά του ώστε να ηττηθεί – νομίζει – λίαν αξιοπρεπώς πλήν όχι στρατηγικώς και να συνθλίψει με μιά πατημασιά εντελώς την εκπροσώπηση του μεσαίου χώρου…

Η φαινομενική αταραξία του στην ΔΕΘ ,ήταν αυτή του παίκτη , που θεωρεί πως θα τινάξει την μπάνκα στον αέρα κι όχι του φοβιτσιάρη της 23ης Ιουλίου…..

Ο ΠΘ ποντάρει στο ομιχλώδες σκηνικό του όχλου , απλώς θα το κάνει αλλιώς ….μόνο που δεν είναι πιά ούτε 89 , 2013, 14, 15…

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top