ΑΡΘΡΑ

Οι 58… παρατηρητές!

Διαβάζουμε στο άρθρο του Γιάννη Βούλγαρη (ΝΕΑ 3/5/14) με τίτλο «Ψήφος πολιτικού πλεονάσματος», που αναδημοσιεύει η «Μεταρρύθμιση»:
«Άλλωστε το κεφάλαιο «Κεντροαριστερά» παραμένει ανοιχτό και περιμένει το εκλογικό αποτέλεσμα που θα καθορίσει την μορφή των νέων διεργασιών». 
Όλη αυτή η ιστορία δηλαδή των «58» – ο αριθμός δεν αναφέρεται πουθενά στο άρθρο, λες και δεν υπήρξε ποτέ – με την αναδιαμόρφωση του πολιτικού σκηνικού με τις πανελλαδικές επιτροπές πρωτοβουλίας και το Ακροπόλ, γι αυτό έγιναν;

Διαβάζουμε στο άρθρο του Γιάννη Βούλγαρη (ΝΕΑ 3/5/14) με τίτλο «Ψήφος πολιτικού πλεονάσματος», που αναδημοσιεύει η «Μεταρρύθμιση»:
«Άλλωστε το κεφάλαιο «Κεντροαριστερά» παραμένει ανοιχτό και περιμένει το εκλογικό αποτέλεσμα που θα καθορίσει την μορφή των νέων διεργασιών»..

Όλη αυτή η ιστορία δηλαδή των «58» – ο αριθμός δεν αναφέρεται πουθενά στο άρθρο, λες και δεν υπήρξε ποτέ – με την αναδιαμόρφωση του πολιτικού σκηνικού, με τις πανελλαδικές επιτροπές πρωτοβουλίας και το Ακροπόλ, γι αυτό έγιναν;

Για να περιμένουμε το εκλογικό αποτέλεσμα; Όχι για να το επηρεάσουμε με την παρουσία, με τις προτάσεις και τις παρεμβάσεις, με τον αγώνα μας;

Από «καταλύτης» των εξελίξεων καταντήσαμε απλός παρατηρητής τους;

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top