ΑΡΘΡΑ

Ο Τσίπρας και η ακροδεξιά

soible-mosko

Απίστευτη δήλωση από τον Τσίπρα. «Αυτοί που μας κυβερνούν δεν είναι τόσο Ελληνες», είπε. Φαίνεται ότι ο ηγέτης της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, τρομάρα της εφηύρε το ελληνόμετρο. Η φοβερή ιδέα του αντιμνημονιακού μετώπου και η για τόσο καιρό συνύπαρξη του ΣΥΡΙΖΑ, με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στα διάφορα έκτροπα έφεραν τα αποτελέσματα τους. Ο Τσίπρας σαν ασφαλίτης της δεκαετίας του 50 μοιράζει πιστοποιητικά ελληνικότητας και εθνικοφροσύνης. Είναι φανερό πλέον ότι διολισθαίνει στον εθνικισμό και την ακροδεξιά. Παρέα με τον Κρατζαφέρη, τον Καμένο, τον Μανώλη, τον Μίκη, τον Μαρκεζίνη κλπ.

Απίστευτη δήλωση από τον Τσίπρα.

«Αυτοί που μας κυβερνούν δεν είναι τόσο Ελληνες», είπε.

Φαίνεται ότι ο ηγέτης της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, τρομάρα της εφηύρε το ελληνόμετρο.

Η φοβερή ιδέα του αντιμνημονιακού μετώπου και η για τόσο καιρό συνύπαρξη του ΣΥΡΙΖΑ, με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στα διάφορα έκτροπα έφεραν τα αποτελέσματα τους.

Ο Τσίπρας σαν ασφαλίτης της δεκαετίας του 50 μοιράζει πιστοποιητικά ελληνικότητας και εθνικοφροσύνης.

Είναι φανερό πλέον ότι διολισθαίνει στον εθνικισμό και την ακροδεξιά.

Παρέα με τον Κρατζαφέρη, τον Καμένο, τον Μανώλη, τον Μίκη, τον Μαρκεζίνη κλπ.

Ο κατήφορος λοιπόν δεν έχει πάτο.

Το κόμμα της δραχμής δεν μπορεί να είναι αριστερό.

Η Αριστερά σαν διεθνιστική είναι πάντα ευρωπαϊστική.

Δίνει μάχη να παραμείνουμε στο Ευρώ με όποιες θυσίες προκειμένου μέσα στην Ευρώπη, να μετάσχουμε στην προσπάθεια για την αλλαγή της.

Το κόμμα της δραχμής δεν μπορεί παρά να είναι ακροδεξιό.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top