ΑΡΘΡΑ

Καλή πατρίδα, σύντροφε Γιώργο Μπράμο

Έντονη και σημαντική η παρουσία του στα του κινηματογράφου, της δημοσιογραφίας και της πολιτικής.

Κάποιοι στο χώρο της Ανανεωτικής Αριστεράς τον θυμούνται ως έντιμο και δημιουργικό σύντροφο και ΠΟΛΙΤΗ.

…Με τις συντροφικές σχέσεις με τον Κυριάκο Σιδηρόπουλο, που τον κατέβαζε από το καράβι, κινώντας θεούς και δαίμονες, όταν η Χούντα του ’67 απαιτούσε την έκδοσή του και την επιστροφή στη σκλαβωμένη πατρίδα…

Έτσι ή αλλιώς οι άνθρωποι γράφουν τη δική τους ιστορία.

Η ευγένεια, η αγάπη για τον άλλο και την πρόοδο, η συνεχής αναζήτηση δικιά του προίκα.

Τον γνώρισα αργότερα και γίναμε φίλοι.

Τον ήξερα, όμως από νωρίς απ’ τον Κυριάκο, τον Λάκη τον Κιρικλίδη, τον Τάκη Παπαδόπουλο, τον «Σπανιόλο», τον «Χριστό» κι όλη την ομάδα του Καμερίνο της Ιταλίας.

Μόνιμα μια αύρα, μια ανάσα για το καλύτερο.

Αντίο, Γιώργο Μπράμο, με τα λυμένα κορδόνια στα παπούτσια…

Καλή πατρίδα, σύντροφε

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top