ΤΡΙΦΥΛΛΗΣ

Ανδρέας Δρυμιώτης: «Μια φοβερή αποκάλυψη»

drymiotis
Σήμερα θα σας κάνω μια φοβερή αποκάλυψη, την οποία τα βοθροκάναλα και τα πληρωμένα έντυπα σας έχουν επιμελώς αποκρύψει. Μου πήρε ακριβώς ένα χρόνο προκειμένου να επιβεβαιώσω τις πληροφορίες μου, γι’ αυτό πρέπει να μου συγχωρέσετε την καθυστερημένη ενημέρωσή σας. Ξεκίνησα την έρευνά μου πέρυσι, όταν, συμμετέχοντας στις εργασίες του Delphi Economic Forum στην έρευνα «Τι πιστεύουν οι Ελληνες» που παρουσίασε η διαΝΕΟσις, διαπίστωσα ότι υπήρχαν «περίεργα» ευρήματα στις ακόλουθες ερωτήσεις:
 
– Θα ήθελα να σας διαβάσω ορισμένες λέξεις και θα ήθελα να μου πείτε εάν, για εσάς προσωπικά, αντιπροσωπεύουν κάτι «καλό» ή κάτι «κακό». Απάντηση: Γερμανοί – Καλό 36,4%, Κακό 52,7%. Ρώσοι – Καλό 77,4%, Κακό 10,7%.

Συνέχεια

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top