ΤΡΙΦΥΛΛΗΣ

ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ »ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΦΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΕΡΡΙΝΙΟΥ»

kritiki-thumb-large

»Κατοικούμε μες στους μύθους, αναπνέουμε μέσα από τους μύθους, ζούμε για τους μύθους. Κάθε αφήγηση είναι μύθος, ιστορίες που κινούνται μεταξύ πραγμάτων, μεταφέρονται από στόμα σε στόμα, αλλάζουν με την πρόοδο του χρόνου. Τα πάντα τροφοδοτούν τους μύθους – η παιδική ηλικία, η εφηβική επανάσταση, η ηρωική νεότητα, το φύλο και η φύση, η φαντασία και οι επινοήσεις της, ο πόθος της φυγής, το όραμα της ομορφιάς, η λαχτάρα για τους μυστικούς μακρινούς χαμένους κόσμους.
Τέσσερις συμμαθήτριες περνούν τον καιρό τους μες στη..»

Διαβάστε περισσότερα…

 

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top