ΤΡΙΦΥΛΛΗΣ

Γιατί οι ποδηλάτες της Π.Χ.

Juden

Μια μη επώνυμη φωνή απελπισίας

‘’ Τότε, οι εθνικοσοσιαλιστές αποφάσισαν να κάνουν πλιάτσικο στο πιο εύπορο στρώμα του γερμανικού λαού, εξαιρουμένων των γερμανών βιομηχάνων. Ήταν εύκολο και άμεσο χρήμα. Έντυσαν την απόφαση τους αυτή με διάφορα φούμαρα περί καθαρότητας αρείου έθνους, για λόγους ευκολότερης αποδοχής από τον λαό και προχώρησαν σε αυτό που έχει μείνει στην ιστορία ως ολοκαύτωμα. Παράπλευρες απώλειες οι άλλες, όχι εύπορες μειονότητες, όπως τσιγγάνοι, ομοφυλόφιλοι κλπ..’’

http://strongeuro2.blogspot.gr/2017/02/blog-post_89.html

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top