ΤΡΙΦΥΛΛΗΣ

Γιόγκα στην καρέκλα

yoga-for-seniors

Η «Γιόγκα για ηλικιωμένους» ή «Γιόγκα στην καρέκλα» είναι μια σειρά ασκήσεων που μπορείτε να τις εκτελέσετε καθιστοί στο γραφείο, στο κρεβάτι κλπ. Την δοκίμασα με επιτυχία τρεις μήνες μετά την εγχείρηση γοφού. Γενικά είναι μια σειρά ασκήσεων που σε όρθια στάση αποτελούν τις 16 ασκήσεις «Χαιρετισμός στον Ήλιο» που είναι εξαιρετικά δύσκολες για τις περιπτώσεις μας.

Στην «ΚΑΡΕΚΛΑ» μετατρέπονται σε μια ανακουφιστική σειρά διατάσεων. Και επιπλέον δεν έρχονται σε σύγκρουση με τα ορθόδοξα πιστεύω μας μια και δεν περιλαμβάνει διαλογισμούς. Χρήσιμη και για πολιτικούς, ανθρώπους σε κυβερνητικές θέσεις με στρες, ακόμη και σε κληρικούς. Καλή διασκέδαση!

http://strongeuro.blogspot.gr/2017/07/chair-yoga-yoga-for-seniors-yoga-with.html

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top