ΤΡΙΦΥΛΛΗΣ

«Διαδίκτυο και Δημοκρατία. Fake news & Post truth πολιτική» Κύκλος Ιδεών για την Εθνική Ανασυγκρότηση

Ekdilosi_ekyklos

Βίντεο σχετικά με το φαινόμενο που απειλεί ακόμη και την ίδια την Δημοκρατία. Την ώρα που πληθαίνουν οι ενδείξεις για κυβερνοεπιθέσεις με στόχο την προεκλογική διαδικασία. Με νεότερο επεισόδιο τις καταγγελίες του κόμματος En Marche! του Μακρόν για 4000 κρούσματα.

Εκδήλωση του e-κυκλος

http://strongeuro2.blogspot.gr/2017/02/17012017-fake-news-post-truth.html

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top