ΤΡΙΦΥΛΛΗΣ

Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA, European Medicine Agency)/Ευρωπαϊκή Αρχή Κινητών Αξιών και Αγορών (ESMA)

esma_422139245

Καθώς πλησιάζει η ημέρα διεκδίκησης των δυο ανεξάρτητων οργανισμών που θα μεταφερθούν από την Αγγλία στην Ευρώπη, νομίζω ότι είναι χρήσιμη η ανάρτηση, που τους παρουσιάζει. Ειδικά ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων έχει μεγάλο ενδιαφέρον για την Ελλάδα, και η διεκδίκηση πρέπει να γίνει με την κινητοποίηση όλων των πολιτικών δυνάμεων.

http://tomeaseu.blogspot.gr/2017/06/ema-european-medicine-agency-esma.html

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top