ΤΡΙΦΥΛΛΗΣ

«Και διηγώντας τα να κλαις»

drymiotis

»Δεν πρέπει να έχουμε παράπονο. Ανεξάρτητα από τα προβλήματα που καθημερινά αντιμετωπίζουμε, η ζωή στην Ελλάδα μάς επιφυλάσσει πολλές άλλες εκπλήξεις. Πρόσφατα, δόθηκε στη δημοσιότητα η εξαιρετική έρευνα της διαΝΕΟσις για το «Τι πιστεύουν οι Ελληνες». Πήρε αρκετή δημοσιότητα, κυρίως στα «πιασάρικα» ευρήματά της. Μάλιστα, ορισμένα από τα ευρήματά της προσπάθησα να αναδείξω στη στήλη αυτή, όπου έγραψα ένα χιουμοριστικό άρθρο στις 25 Μαρτίου 2018 με τίτλο «Μια φοβερή αποκάλυψη»

ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΡΥΜΙΩΤΗΣ «Και διηγώντας τα να κλαις»

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top