ΤΡΙΦΥΛΛΗΣ

«ΠΑΡΘΕΝ»

Parthen
Δείτε δυο αναρτήσεις από την συναυλία του Σαββόπουλου.
Στην πρώτη η Β.Καρακώστα ερμηνεύει συγκλονιστικά, ο Καβάφης σε ποίημά του αναφέρεται σε αυτό το εκπληκτικό κομμάτι και ο Θεόφιλος αναπαριστά με τον δικό του τρόπο.
Στην άλλη όλη η συναυλία του Διονύση αφιερωμένη στον κ. Καρακώστα και στο αφεντικό του που με τα γραπτά του στον »τοίχο» απέδειξε πολλά για το ποιόν τους.
Τέλος μια συναυλία όπου η Joyce DiDonato ερμηνεύει άριες μπαρόκ που αναφέρονται σε πολέμους και Ειρήνη με αφορμή την σφαγή στο Παρίσι
Καλό υπόλοιπο Κυριακής

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top