ΤΡΙΦΥΛΛΗΣ

Στην πλατεία Μαρκά 4ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας στην Λευκάδα

festival-gastronomias48

Δείτε το βίντεο-2 με μαγειρέματα θαλασσινών. Δυστυχώς οι μυρωδιές δεν μεταφέρονται στο Φ/Β.  Μπράβο στα παιδιά που σπουδάζουν μαγειρική στην Λευκάδα. Κάποτε θα αποκτήσει και αυτή την υψηλή κουζίνα των Κυθήρων -Φαμίλια, Σωτήρης, Ψωμολαδαία, Λεμονόκηπος, Σκάνδεια, Πιέρος, Τοξότης, Μάγος, Καλέρης, Φιλιώ , Πανάρετος, Μιχάλης κλπ).. Βέβαια Φρύνη και Κύμα είναι αντάξια..Α, και ο Μουσακάς του »Τηλέγραφου».

https://strongeuro.blogspot.gr/2017/07/4.html

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top