ΤΡΙΦΥΛΛΗΣ

Υγειονομική Περίθαλψη σε άλλο Κράτος Μέλος της ΕΕ του Π. Αλεβαντή

evropaiki_karta_igeias_1

Φίλες και φίλοι. Σας διαβιβάζω ένα ενημερωτικό κείμενο σχετικά με την Υγειονομική Περίθαλψη σε άλλο Κράτος Μέλος της Ε.Ε. που αναρτήθηκε στο μπλογκ του Τομέα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του ΠΟΤΑΜΙΟΥ αλλά είναι ανοιχτό σε όλους.. Όταν κάποιος δικός σας υπάλληλος, συνεργάτης, στέλεχος ή και εσείς οι ίδιοι ταξιδεύετε εντός Ε.Ε. δεν πρέπει να ξεχνάτε να προμηθεύεστε της κάρτα Ε111 που σας παρέχει το δικαίωμα νοσηλείας σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις. Είναι χρήσιμο να ενημερώσετε για όσους δεν γνωρίζουν τους δικούς σας. Είναι ένα προνόμιο το οποίο χάνουν οι Βρετανοί μετά το Brexit.
Καλές διακοπές
Α.Τ.

Το λινκ http://tomeaseu.blogspot.gr/2017/07/blog-post_27.html

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top