ΤΡΙΦΥΛΛΗΣ

Χρέος, χαμένες ευκαιρίες και Κεντροαριστερά

xristodoulakis

Ο Νίκος Χριστοδουλάκης επισημαίνει τις χαμένες ευκαιρίες και τις αυταπάτες τις Κυβέρνησης, τις βασικές γραμμές στρατηγικής για την έξοδο από την κρίση και την κακοήθη ασθένεια της κεντροαριστερής πολυδιάσπασης..

‘’Πιστεύετε στην επανένωση της Κεντροαριστεράς; Δηλαδή, εκτιμάτε ότι η «Ώρα Αποφάσεων» πρέπει να συμπλεύσει με το ΠΑΣΟΚ- Δημοκρατική Συμπαράταξη;

      Απ. Να σας το πω ανάποδα. Ας πάρει κάποιος τα κείμενα των διαφόρων ομάδων και κομμάτων που εξ ιδίων τοποθετούνται σε αυτές τις πολιτικές συντεταγμένες. Αν πρώτα σκίσει τις επικεφαλίδες και μετά τα διαβάσει, δεν θα του είναι εύκολο να καταλάβει ότι έχουν βγει από διαφορετικούς πολιτικούς φορείς. Εκτός αν είναι από εκείνους που πιστεύουν ότι η πολιτική γίνεται μόνο για να τους δίνει αξιώματα και χωρίς αυτούς η χώρα θα εκτροχιαστεί. Απλώς δεν βλέπουν ότι κάτι τέτοιο όχι μόνο έχει ήδη συμβεί, αλλά τώρα πια βγαίνουν και οι σιδηροτροχιές από τη θέση τους.’’ Στο ‘’ΠΟΝΤΙΚΙ’’

Διαβάστε περισσότερα..

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top