ΤΡΙΦΥΛΛΗΣ

Davos 2017 – Closing Performance Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ «ZOHRA» ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ

Davos_orchestra

Κυριακή σήμερα, ημέρα μουσικής. Και τι μουσικής!  Στο Νταβός, τον εγκέφαλο της παγκοσμιοποίησης , εκτός από την μαζική παρουσία της Κίνας  είχαμε και μια έκπληξη. Στο κλείσιμο του Συνεδρίου εμφανίστηκε η πρώτη γυναικεία του Αφγανιστάν! Επιλογή με πολλά μηνύματα,  αλλά και μουσικό ενδιαφέρον.  Ακούστε το πρώτο κομμάτι, κάτι θα σας θυμίσει..

http://strongeuro2.blogspot.gr/2017/01/davos-2017-closing-performance-zohra.html

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top