ΤΡΙΦΥΛΛΗΣ

EquiFund: Ένα Διαφορετικό Ταμείο, του Hλία Νικολαϊδη

dianeosis1

Ενα διφορετικό Ταμείο για ΜΜΕπιχειρήσεις το EquiFund. Πρόκειται για το το πρώτο Ταμείο Επιχειρηματικών Συμμετοχών σε μικρομεσαίες επιχειρήσει, που διαχειρίζεται η διαχείριση ανατίθεται στην Ευρωπαική Τράπεζα Επενδύσεων και όχι στις διαχειριστικές αρχές του ΕΣΠΑ. Ίσως να είναι ένα πείραμα προς το οποίο θα κατευθυνθεί η διαχείριση των ΕΣΠΑ, μετά την επιτυχημένη δουλειά της Τράπεζας στα μεγάλα έργα.

http://strongeuro2.blogspot.gr/2017/01/equifund-h.html

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top