ΤΡΙΦΥΛΛΗΣ

«Erdogan’s Counter-Revolution», THE WEEKLY STANDARD

ErdoganRT

Νομίζω ότι το άρθρο έχει διπλό ενδιαφέρον. Πρώτον γιατί είναι γραμμένο από τέως πρέσβυ των ΗΠΑ στην Τουρκία Και δεύτερον γιατί δημοσιεύεται στο περιοδικό Weekly Standard που είναι η ναυαρχίδα της τάσης των νεοσυντηρητικών, που επί προεδρίας Τζωρτζ Μπους-την δεύτερη- είχε την εξουσία στα χέρια της της Ντικ Τσένι, Ράμσφελντ, κλπ. Η κριτική σύντομη ιστορία του Ερντογάν πάλι έχει κι αυτή το ανδιαφέρον της.

http://strongeuro2.blogspot.gr/2017/04/erdogans-counter-revolution-weekly.html

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top