ΤΡΙΦΥΛΛΗΣ

O πραγματικός Τραμπ δια χειρός FT

ft-logo

Λίγο μετά τις 3:30 μ.μ, μαζευόμαστε στο Οβάλ Γραφείο. Ο πρόεδρος κάθεται πίσω από το γραφείο στο οποίο ο Χάρι Τρούμαν είχε βάλει την πινακίδα «Η ευθύνη περιορίζεται εδώ».
Τρεις βοηθοί συνοδεύουν τον κ. Τραμπ. Ο ίδιος παραλείπει να δώσει τα χέρια και κάνει ένα νεύμα στους τρεις επισκέπτες των Financial Times να καθίσουν κάτω.
«Παιδιά, θέλετε κάτι να πιείτε;» ρωτάει ο πρόεδρος καθώς ένας βοηθός φέρνει μια Cοca Cola. Παραγγέλνω το ίδιο αλλά με πάγο. Ο πρόεδρος πατάει ένα κόκκινο κουμπί στο γραφείο. «Θα τη φέρουμε για εσάς. Μόλις κανονίστηκε… Οπότε ας αρχίσουμε».
Έτσι ξεκίνησε μια από τις πιο συναρπαστικές συνεντεύξεις στην 32χρονη καριέρα μου στους Financial Times.
Διαβάστε περισσότερα..

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top