ΤΡΙΦΥΛΛΗΣ

Rachman: Ο Τραμπ είναι καταστροφή για το Brexit

Rachman

Η συνειδητοποίηση σχετικά με τον ρόλο που επιφυλάσσει ο Τραμπ για τους συμμάχους του, δεν είναι  μόνο μια διαπίστωση από τους σχολιαστές. Φαίνεται ότι και η κ. Μέι έπαθε σοκ με ‘’αυτό’’ που είδε στο οβάλ γραφείο και αυτά που άκουσε από τον νέο Πρόεδρο. ..

‘’Το Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να εγκαταλείψει το βυθιζόμενο πλοίο της Ε.Ε. και να ανέβει στο αστραφτερό θωρηκτό της «Αγγλόσφαιρας».

Είναι ένα δελεαστικό όνειρο. Δυστυχώς, είναι εντελώς λάθος. Η εκλογή του κ. Τραμπ έχει μετατρέψει το Brexit από μια ριψοκίνδυνη απόφαση σε μια μεγάλη καταστροφή. Για τα τελευταία 40 χρόνια, η Βρετανία είχε δύο βασικούς πυλώνες στην εξωτερική της πολιτική: τη συμμετοχή στην Ε.Ε. και την «ειδική σχέση» με τις ΗΠΑ’’.

http://strongeuro2.blogspot.gr/2017/02/rachman-brexit.html

 

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top