ΤΡΙΦΥΛΛΗΣ

SPD και Μάρτιν Σουλτς

schulz

Τι είναι ο Μάρτιν, ποιο είναι το ζουμί του?

΄΄..Τυπικά ο Σουλτς εκπροσωπεί το κατά Τζέρεμι Ρίφκιν «ευρωπαϊκό όνειρο» σε μια όμως αμερικανική εκδοχή του. Ξεκίνησε από το μηδέν: υπήρξε άνεργος και υπό θεραπείαν αλκοολικός. Εγινε μέλος του SPD, (επανενταχθείς στο Κόμμα). Χρημάτισε επί κεφαλής του SPD σε τοπικό επίπεδο (κρατίδιο Βόρειας Ρηνανίας- Βεστφαλίας). Εκλέχθηκε Δήμαρχος του Βύρσελεν, πόλης 40 χιλιάδων κατοίκων στα σύνορα Γερμανίας Ολλανδίας σε ηλικία μόλις 31 ετών. Έγινε μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου..’’

Διαβάστε περισσότερα..

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top