ΤΡΙΦΥΛΛΗΣ

The UK’s Brexit Chaos: Where Next?

brexit

Γιατί μας ενδιαφέρει το Brexit?

  1. Δείχνει μια πρωτόγνωρη διαδικασία στα πλαίσια της Ε.Ε. μια διαδικασία που παρ ολίγο να βρεθούμε και εμείς, στο πολύ χειρότερο.
  2. Οι λεπτομέρειες και οι εκπλήξεις είναι καθημερινές. Και φανερώνουν κάθε μέρα την αποκοτιά ενός λαού να δίνει την εξουσία στους λαϊκιστές. Καμία προετοιμασία, ψέματα για τις επιπτώσεις στην καθημερινότητα αλλά και στη στρατηγική θέση της χώρας.
  3. Την ανάγκη και την υποχρέωση να »διαβάσουν» οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι τις αξίες και την σημασία για την καθημερινότητα της ένταξης και της παραμονής μας στην Ε.Ε. Και ακομπλεξάριστα να τις διαδώσουν στην κοινωνία.

https://strongeuro.blogspot.gr/2017/07/the-uks-brexit-chaos-where-next.html

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top