ΤΡΙΦΥΛΛΗΣ

Trump Spokesman Didn’t Lie, He Gave “Alternative Facts”

Trump Spokesman

Η διακυβέρνηση Τραμπ έχει τους δικούς της νεολογισμούς όπως κάθε άλλη. Η κυρία της φωτό χρησιμοποίησε τον όρο alternative facts για να δικαιολογήσει το αφεντικό της. Όμως ο όρος προκάλεσε γέλια, για τον τρόπο που βάφτισε το ψέμα. Ένα ξεκαρδιστικό άρθρο αγνώστου για την ώρα συγγραφέα, προφανώς μαθηματικού, κυκλοφόρησε στους πανεπιστημιακούς κύκλους με υπογραφή-δήθεν- Donald Trump. Λυπάμαι που δεν έχω την μετάφραση στα Ελληνικά..

»Proof of the Riemann Hypothesis utilizing the theory of Alternative Facts                       

 Donald J. Trump         January 24, 2017

Conway’s powerful theory of Alternative Facts can render many difficult problems tractable. Here we demonstrate the power of AF to prove the Riemann Hypothesis, one of the most important unsolved problems in mathematics. We further suggest applications of AF to other challenging unsolved problems such as the zero-equals-one conjecture (which is also true) and the side-counting problem of the circle. We determine the circle to have exactly 11 unique sides.

http://strongeuro2.blogspot.gr/2017/02/kellyanne-conway-trump-spokesman-didnt.html

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top