Ώρα αποφάσεων

Διαδικτυακός Διάλογος για τους Νέους- Live Video Chat με τον Γιώργο Φλωρίδη και τον Θανάση Χειμωνά Δευτέρα 19/6 4 μμ

floridis_chimonasV3

Η Ώρα Αποφάσεων θέλει να πρωτοστατήσει στην έξοδο από την κρίση και την ύφεση, με ελληνικό σχέδιο. Για να αλλάξει η Ελλάδα, χρειάζεται να στραφεί στην παραγωγή αντί για τον παρασιτισμό, αλλά και να βάλει στο επίκεντρο την ένταξη των νέων στην παραγωγική διαδικασία και την πολιτική ζωή.

Ξεκινάμε τον διάλογο για να συμβάλουμε στον μετασχηματισμό των κατεστημένων δομών, των θεσμών, της οικονομίας και της κοινωνικής οργάνωσης, με γνώμονα την ανάπτυξη της παραγωγής και τη βελτίωση της κοινωνικής συνοχής και δικαιοσύνης.Προτεραιότητά μας είναι να ανοίξουν οι κλειστές πόρτες προς το μέλλον για τους νέους, δηλαδή για την Ελλάδα.

Συνέχεια

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top