Ώρα αποφάσεων

Ώρα Αποφάσεων: Facebook Live με τους Άννα Διαμαντοπούλου – Μιχάλη Μπλέτσα

diamantopoulou-bletsas

Μέσω Facebook Live συνομιλούν για τα σημαντικότερα ζητήματα που αφορούν σήμερα τους νέους στην εργασία, την επιστήμη, την παραγωγή, τις παγκόσμιες προκλήσεις για την νέα γενιά και τις ευκαιρίες και δυνατότητες των νέων στην Ελλάδα σήμερα, ο διευθυντής πληροφορικής στο Media Lab του MIT Μιχάλης Μπλέτσας και το ιδρυτικό μέλος της Ώρας Αποφάσεων, Άννα Διαμαντοπούλου.

Απαντούν ζωντανά σε σχόλια, ερωτήσεις και παρατηρήσεις που θα κατατεθούν στην συζήτηση, την Τετάρτη 14 Ιουνίου ώρα 16:00-17:00 στην facebook σελίδα της Ώρας Αποφάσεων https://www.facebook.com/oraapofaseon/.

Προαιρετική κατάθεση ερωτημάτων και σχολίων εκ των προτέρων στο idea@oraapofaseon.gr.

ora-apofaseon2

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top